sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kahden viikon sillisalaatit

Hei vaan ja hyvää sunnuntai-iltaa. Pieni viivähdys tänne ruudun ääreen välillä. Viimeiset pari viikkoa on viiletetty sellaista lentoa, että tällä menolla siivet kasvavat selkään. Tiukan työtahdin lisäksi on vietetty ystävien kanssa laatuaikaa mm. naisten mökkireissulla Pohjanmaalla, synttäriskumpan ääressä sekä kotikaupungin kulttuurifestareilla, väkerretty koruja, tehty ostoksia tupaantuliaislahjakortilla, laiteltu parvekkeelle ensimmäiset kesäkukat.. niin ja puhumattakaan MM-jääkiekon seuraamisesta!

Kotikaupungissani järjestetään vuosittain näin keväällä kulttuuripainotteinen kaupunkifestari, Yläkaupungin yö. Tutustuin ulkoilmakonsertissa orkesteriin nimeltään Minä en ole kala - MEOK, joka soittaa Ultra Bran tuotannon parhaimmistoa. Kyllä muuten oli hyvää menoa, melkein parempi meininki kuin itsellään UB:lla konsanaan :)
Aurinkoa vain olisi festaripäivään ja -iltaan kaivannut!Koska kamerani reissaa vielä muutaman päivän Esikoisen Interrail-reissussa, on puuhia tallennettava vain kännykän kameraan. Vaikka näin kamera kulkeekin koko ajan mukana, on kuvien siirto ja muokkaaminen työläämpää.Tästä postauksesta tulikin nyt sitten melkoinen sillisalaatti kuluneilta kahdelta viikolta kännykän kuvasatoa tyhjentäen.
Mukava saada reissumies takaisin maailmalta kameran kanssa :)

6 kommenttia:

 1. Onpas sun viikkoihin mahtunut kaikenlaista kivaa! Ei tänne blogistaniaan silloin ehdi, kun on muuta mukavaa puuhaa. :)
  Reipasta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa kun jää niin moni kiva postaus huomaamatta kun ei ehdi lemppariblogeihin.. Iloista viikkoa myös sinulle Anu! :)

   Poista
 2. Aah noita kuvia lakeuksilta. Mun synnyinseutuja <3

  Täältä tulee myöhästyneet, mutta sitäkin lämpimämmät synttärionnittelut <3. Ei hullumpi lahja olis tosiaan se, että sais oikeasti siivet selkäänsä. Niin paljon kätevämpää liikkuminen paikasta toiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin kirjoittaa turhan ympäripyöreästi, synttärit olivat nimittäin onneksi kaverini, ei minun :) Mutta toivottavasti lukee onnittelut täältä, lahjoitan ne hänelle mieluusti ♡

   Poista
 3. Huimaa menoa, mutta varmaan antoisaakin<3

  VastaaPoista

Ihanaa, jos jätät jälkeesi pienen kommentin tai viestin!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.