torstai 17. heinäkuuta 2014

Asuntomessukaupungissa osa 5: Tuutsie eteläst` päin?

Asuntomessukaupungin lähialueisiin tutustuminen jatkuu edelleen..sarjan muut osat löytyvät edellisistä postauksista!

Jos saavut Jyväskylään etelästäpäin Ysitietä pitkin, löytyy matkan varrelta Jyväskylän naapurikunnasta,  Muuramesta, pari tutustumisen arvoista kohdetta. Aivan Ysitien vieressä on kauppakeskus, jossa sijaitsee Annival Interiorin sisustusliike. Putiikki on täynnä ihastuttavia piensisustusjuttuja, huonekaluja ja kankaita sekä By Pia´s pellavavatteita sekä Caloun kenkiä.Annivalista löytyy myös Maison Bellen puhdistusaineet ja liikkeellä on monipuolinen verkkokauppa.
Muuramen keskustasta löytyy myös Anjan puoti (Muuramentie 35). Anjan puodissa on kirpputorin ja paikallisten kädentaitajien käsitöiden ja korujen myynnin lisäksi kesäkahvila.Anja-puodinpitäjä on muuten kesäkuussa valittu vuoden positiivisimmaksi muuramelaiseksi Nuorkauppakamarin toimesta.


Täällä on maalisuti heilunut sekä korupihdit ja virkkuukoukku napsutelleet -ehkäpä saan tuotoksia tänään viimeisteltyä vilautettavaksi täälläkin.

Mukavaa torstaita <3


P.S bloggaaja esittelee kotikaupungistaan sekä sen lähialueilta itsekkäästi omia suosikkikohteitaan. Tämä ei ole maksettu mainos eikä bloggaaja hyödy tästä aineellisesti tai taloudellisesti, vaan ainoa hyöty tulee ilosta jakaa omia kokemuksia eteenpäin sekä postauksen antamasta valokuvaus- ja kuvankäsittelyharjoittelusta :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos taas vinkeistä Eija! <3 Tuolla Annival Interiorissa tekisi mieleni käydä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä viihtyy ihan vaikka kuinka pitkään.. Kannattaa laittaa kanssamatkustajat vaikka Muurame-golfiin pelaamaan tai johonkin säilöön siksi aikaa : D

   Poista
 2. Nonni. Oliko nyt Eija ihan pakko tääkin vinkki tänne laittaa :D?
  Meidän messumatka piteni taas päivällä, kun tullaan nimenomaan täält etelästä päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, mitäs jos tuletkin päivän aikaisemmin, että saat rauhassa käydä kaikki "tarpeelliset" paikat rauhassa ;)

   Poista

Ihanaa, jos jätät jälkeesi pienen kommentin tai viestin!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.