keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Ruusunpunaista


Häivähdys vaaleanpunaista ruusunnuppua ja hentoa liilaa tässä avainkorussa. Ruusukvartsia, vuorikristallia, makeanvedenhelmiä ja viistehiottuja rondelleja. Pitkän tauon jälkeen koruhommat maistuivat vihdoinkin.
Koko talvena ja keväänä ei ole mikään oikein innostanut -ei koruhommat eikä tuunailutkaan, virkkaushommista tai kuntoilusta puhumattakaan. Melkoinen väsymys on vallinnut syksystä asti ja täytyy toivoa, että vihdoinkin alkaisi kaikki hommat rullaamaan.. Onko samanlaiset fiilikset teille tuttuja?

Ihanaa loppuviikkoa, pian se viikonloppu taas koittaa <3

20 kommenttia:

 1. Kaunis koru, hienot värit! Voi kyllä kuulostaa niin kovin tutulta:), eipä ole ollut energiaa täälläkään tai inspiraatiota. Kyllä se tästä, ihan varmasti! Loma on jo tehnyt hyvää,, vaikka kelit on ollu surkeat. Inspiroivia päiviä sinne:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vapaapäivillä on voimaannuttava merkitys..tosin joskus vasta silloin tajuaa miten väsynyt on, kun eivät nekään auta.
   Ensi viikon puolelle alkaisi onneksi vähän pidempi lomailuvaihe täälläkin. Rentoa lomaa sinulle!!

   Poista
 2. Kaunis, herkkä koru. Ja kyllä - fiilikset on tuttuja. Kun ei ole oikein terveys kohdillaan, ei huvita mikään muukaan. Mutta välillä vaan täytyy ladat a akkuja.
  Kivaa loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sullakin on aikaa latailuun! Ihanaa vikon jatkoa :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kuva ei edes kerro kaikkea, oli livenä käyttäjänsä kaulassa vieläkin hennomman ja herkkiksen näköinen.. Pöhköt valokuvat valehtelevat :/

   Poista
 4. Vähän samanlainen kevät oli, mutta kyllä se nyt tuntuu jo hiljalleen se väsymys hellittäneen.. tosin just suunnittelin pieniä päikkäreitä ;) Mukavaa torstaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päikkärit kuulostaisikin näin työpäivän jälkeen hyvältä :)
   Voimia sinullekin väsymyksen taltuttamiseen!

   Poista
 5. Onpas tässä korussa kiva väriyhdistelmä! :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kauniit sävyt uudessa korussa.
  Väsymystä on ilmassa juuri nyt. Tämä kesäkuu surkeine ilmoineen ja tiukat työputket ovat vieneet kyllä kaikki voimat. Loman tarpeessa olen, onneksi viikon kuluttua kutsuvat lomalaitumet!
  Toivottavasti sun väsymys alkaa helpottaa ja motivaatio kivoihin puuhiin lisääntyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatteles, kyllä me annetaan itsestämme isoin osa ja paras energia töihin..ihan siltä tuntuu tässä rättipoikkiväsyneenä nojatuoliin rojahtaneena :-(
   Tsemppiä ja ihanaa huomenna alkavaa viikonloppua!

   Poista
 7. Täällä on ollut ja on vähän samaa ilmassa, ei oikein kiinnosta sisustusjutut tms. Toivottavasti on ohimenevää ja pian!!! Sun korut on niin ihania, et voisko niistä tehä mainospostia? Kerro jos kiinnostaa ja ehdit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hah, hupsu Marika, viestitellään :-D
   Nautihan nyt, kun leiriläinen on poissa muonavahvuudesta. Täälläkin on sama juttu ensi maanantaihin asti - niin lokoisaa ;-)

   Poista
 8. Kauniin ruusuinen<3
  No, vetämätön olo on ollut jo pari vuotta, vaikka välillä saan jotain kyllä tehtyä. Mutta olen lakannut yrittämästäkään, esim. siivous yms yms.
  Mutta sun kotona näyttää olevan se asia ainakin kunnossa, kaunis sisustus tekisi terää täälläkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, nyt pysyy siistinä, kun nuorimmainen on riparilla ;)
   Tsemppiä Eila, olen monesti ajatellut sua!

   Poista

Ihanaa, jos jätät jälkeesi pienen kommentin tai viestin!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.